Οροι & Προυποθεσεις

TachoPlus
ENTERPRISE

Το TachoPlus ENTERPRISE Edition περιέχει όλες τις λειτουργίες και τα πλεονεκτήματα της δοκιμασμένης έκδοσης TachoPlus SERVER FLEX Edition. 


Επιπλέον, το TachoPlus ENTERPRISE Edition προσφέρει ένα ευέλικτο μοντέλο άδειας στο οποίο ο αριθμός των ταυτόχρονων χρηστών είναι περιορισμένος αντί του αριθμού των σταθμών εργασίας. Αυτό σας δίνει μέγιστη ευελιξία όταν χρησιμοποιείτε το λογισμικό στην εταιρεία σας.

Με το TachoPlus ENTERPRISE, επωφεληθείτε από εκτεταμένες λειτουργίες και ειδικές δυνατότητες για εκτεταμένη διαχείριση χρηστών, πελατών/ομάδων και διαφοροποιημένες νομικές αναλύσεις.

Αυτή η έκδοση προσφέρει ένα ευέλικτο σύστημα αδειών με βάση τον αριθμό των χρηστών. Αυτό σας δίνει καλύτερο έλεγχο των δικαιωμάτων πρόσβασης και των εξουσιοδοτήσεων. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη γλώσσα για τα προγράμματα οδήγησης στην αξιολόγηση νόμου για να εξασφαλίσετε μια βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Επιπλέον, το TachoPlus ENTERPRISE σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε ιδιότητες οδηγών και οχημάτων που καθορίζονται από την εταιρεία με λειτουργίες φίλτρου. Προσαρμόστε το λογισμικό στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και αποκτήστε πλήρη έλεγχο των δεδομένων σας.

Το TachoPlus ENTERPRISE είναι η ολοκληρωμένη λύση δεδομένων ταχογράφου για εταιρείες με προηγμένη υποδομή πληροφορικής, πολλούς σταθμούς εργασίας και αποκεντρωμένες τοποθεσίες. Με το TachoPlus ENTERPRISE, μπορείτε να διαχειριστείτε απεριόριστο αριθμό προγραμμάτων οδήγησης και να επωφεληθείτε από εκτεταμένες λειτουργίες και επιλογές για να καλύψετε τις ατομικές σας απαιτήσεις.

Χαρακτηριστικά

- Απεριόριστος αριθμός προγραμμάτων οδήγησης
- Ευέλικτο σύστημα αδειών, με βάση τον αριθμό των ταυτόχρονων χρηστών
- Διαχείριση πελατών/ομάδας και χρηστών
- Είσοδος χρήστη με επιλέξιμες εξουσιοδοτήσεις
- Διαφοροποιημένη αξιολόγηση νόμου με επιλογή γλώσσας για οδηγούς
- Καθορισμένες από τη λειτουργία ιδιότητες οδηγών και οχημάτων με φίλτρο
- Ολοκληρωμένη υποστήριξη για εταιρείες με προηγμένη υποδομή πληροφορικής και πολλούς σταθμούς εργασίας
- Προηγμένη διαχείριση χρηστών και έλεγχος πρόσβασης
- Προηγμένες αναφορές και ανάλυση δεδομένων

Τα πλεονεκτήματα με το
Tachoplus ENTERPRISE

Κεντρική διαχείριση δεδομένων για πολλούς σταθμούς εργασίας

Επωφεληθείτε από ένα ευέλικτο σύστημα αδειών που βασίζεται στον αριθμό των χρηστών και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε και να επεκτείνετε το λογισμικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ευέλικτο και επεκτάσιμο για αυξανόμενες απαιτήσεις

Διαχειριστείτε πελάτες, ομάδες χρηστών και τα δικαιώματα πρόσβασής τους στο TachoPlus ENTERPRISE για να διασφαλίσετε την αποτελεσματική χρήση και τον έλεγχο των δεδομένων.

Υψηλή ασφάλεια δεδομένων χάρη στην αξιόπιστη προστασία

Προσαρμόστε τη γλώσσα για την αναφορά νόμου στο TachoPlus ENTERPRISE και παρέχετε στους οδηγούς σας μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία συμμόρφωσης.

Αποτελεσματική διαχείριση και αναφορά δεδομένων

Διαχειριστείτε τις ιδιότητες οδηγών και οχημάτων που καθορίζονται από την εταιρεία στο TachoPlus ENTERPRISE και χρησιμοποιήστε επιλογές φίλτρων για ακριβείς αναλύσεις και αξιολογήσεις.

Απρόσκοπτη συνεργασία και ανταλλαγή δεδομένων

Προσαρμόστε το TachoPlus ENTERPRISE στις ατομικές σας απαιτήσεις – ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας – και επωφεληθείτε από την επεκτασιμότητα και την ευελιξία αυτής της έκδοσης.

ΜονΑδες επΕκτασης

Λεωφορείο - επιστροφή φόρου ορυκτελαίων

Είτε εκδηλώσεις ανεφοδιασμού, επιστροφή φόρου ορυκτελαίων είτε μηνιαία χιλιόμετρα - με το TachoPlus BUS έχετε μια έξυπνη λύση και για εταιρείες λεωφορείων.

DLC - Απλός έλεγχος άδειας οδήγησης

Στην άδεια οδήγησης επισυνάπτεται σφραγίδα EFID στεγανή και πλαστογραφημένη. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει την άδειά του με την ανέπαφη συσκευή ανάγνωσης την ίδια στιγμή που διαβάζεται η κάρτα οδηγού.Έξοδα FE – υπολογισμοί εξόδων

Επιτρέπει τον ορισμό και την καταγραφή των ποσοστών εξόδων, διαφοροποιημένων ανά ομάδα εργαζομένων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε και να καταγράψετε ελεύθερα πρόσθετες ώρες εργασίας και ερμηνείες.

Expert - Εκτεταμένη ανάλυση

Αυτή η πρόσθετη λειτουργία TachoPlus περιέχει πρόσθετες επαγγελματικές λειτουργίες που χρειάζονται  μόνο οι αρχές ελέγχου. Τροχαία-Επιθεώρηση εργασίας.

Σάρωση - ανάγνωση δίσκων διαγραμμάτων

Μπορείτε να καταγράψετε τους προηγούμενους δίσκους γραφημάτων με οποιονδήποτε σαρωτή και να τους συνδυάσετε αυτόματα με τα ψηφιακά δεδομένα, ώστε οι χρόνοι λειτουργίας του προγράμματος οδήγησης να καταγράφονται πλήρως. Για να βελτιωθεί η απόδοση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας εξειδικευμένος σαρωτής τροφοδοσίας για μεγάλο αριθμό δίσκων ταχογράφου.Χρόνοι μετατόπισης - Ρυθμιζόμενα χρονικά εύρη

Ξεχωριστή μέτρηση χρόνου για διαμορφώσιμες ώρες της ημέρας ή της νύχτας, τις οποίες μπορείτε να εμφανίσετε σε ξεχωριστές στήλες στις αναφορές.

Στατιστικά - Μείωση
παραβάσεις και πρόστιμα

Με το TachoPlus, μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραβάσεις και τα πρόστιμα ανά πάσα στιγμή και να μειώσετε το περιττό κόστος μακροπρόθεσμα.

Χρόνος - Διαχείριση χρόνου

Δημιουργία επισκόπησης, διαφάνειας και ασφάλειας κατά την καταγραφή του χρόνου εργασίας και συνεπώς για τη λογιστική μισθοδοσίας. Με το TachoPlus TIME, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον χρόνο εργασίας των προγραμμάτων οδήγησης σας να καταγράφουν μέχρι το λεπτό.tachoexpert

Εχετε κάποιες
ερωτήσεις;

Θα χαρούμε
να σας δώσουμε απαντήσεις.

Μάθετε γιατί το TachoPlus είναι μία από τις κορυφαίες λύσεις λογισμικού για δεδομένα ταχογράφου στην Ευρώπη.

Σημαντικές, σαφείς γραφικές παραστάσεις.