1ο ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ VDO ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Η εταιρεία μας ΤΑCHOEXPERT PATSAS KONSTANTINOS E.E. με υπερηφάνεια ανακοινώνει την συνεργασία της με τον μεγαλύτερο οίκο ταχογράφων και οργάνων μέτρησης CONTINENTAL VDO AUTOMOTIVE ως εξουσιοδοτημένο συνεργείο ψηφιακών και ευφυών ταχογράφων.

Με την συνεργασία αυτή θα επωφεληθείτε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και ανταλλακτικά υψηλής αντοχής και απόδοσης.

Επίσης θα είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τα νομοθετικά πλαίσια.

Τachoexpert,ready to business!

 

2021 06 17 14h51 17

1η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ Η ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

111111111111111

Ευχαριστούμε θερμά την επιχείρηση του κυρίου Παντελίδη Κωνσταντίνου <<ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ>> για την αγορά από την εταιρεία μας ηλεκτρικού ποδηλάτου AURELIA που με πολύ μεράκι σχεδίασε ο Μάνος Βασιλάς από τη Νάξο.

Η εταιρεία μας με νέα έδρα στην Μαγούλα Αττικής εκτός από τους ταχογράφους και τα συστήματα τηλεματικής καινοτομεί και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά ηλεκτρικά οχήματα πόλης τα τελευταία χρόνια.Τα ποδήλατα παρουσιάστηκαν και σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου της Ελευσίνας εν΄όψη της πολιτιστικής πρωτεύουσας.

Το ενδιαφέρον ήρθε πρώτα από πολίτες της Ευρώπης λόγω της καλής ποιότητας και της χαμηλής τιμής.

Στόχος μας είναι εκτός από την αύξηση των πωλήσεων να διαθέσουμε ηλιακούς φορτιστές στον πεζόδρομο της Πόλης μας ώστε όσοι την επισκέπτονται με ηλεκτρικό ποδήλατο να φορτίζουν τα δίκυκλα τους όσο ξεναγούνται στα μνημεία ή απολαμβάνουν το φαγητό ή τον καφέ τους.

Η ομάδα της ΤΑCHOEXPERT PATSAS KONSTANTINOS εύχεται καλές δουλειές στην ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ που εκτός από νόστιμο φαγητό θα σερβίρει ήσυχες διανομές.

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ & ΚΑΡΤΑΣ ΟΔΗΓΟΥ

Συνθεθείτε στο πιο εύχρηστο πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων ψηφιακού ταχογράφου.

Αμέσως μετά την μεταφόρτωση της κάρτας οδηγού ο διαχειριστής στόλου θα λάβει με email αρχείο παραβάσεων των οδηγών και στο τέλος της εβδομάδας λίστα εργασιών για οχήματα και οδηγούς, Οι εργασίες αυτές αφορούν την ημερομηνία για την επόμενη μεταφόρτωση δεδομένων,την επόμενη βαθμονόμηση του ταχογράφου, την λήξη κάρτας του οδηγού.

Κλείστε ραντεβού για να σας παρουσιάσουμε από κοντά, στις εγκαταστάσεις μας, ή απομακρυσμένα, μέσω τηλεδιάσκεψης, το πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

2021 06 09 15h04 59

 

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://www.tachoexpert.gr/e-shop/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CF%89%CE%BD/%CF%84acho-plus-detail.html