Προφίλ

  Το συνεργείο μας , το οποίο λειτουργεί ανελλιπώς από το 1974 στην Ελευσίνα , έχει ενασχοληθεί με όλους τους τύπους συσκευών ταχογράφων , από τους μηχανικούς μέχρι τους σύγχρονους ψηφιακούς ταχογράφους. Στο συνεργείο μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στην τεχνολογία που αφορά τον τομέα του ταχογράφου καθώς και τη νομοθεσία που διέπει τις λειτουργίες του.

  Αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση κάθε μάρκας συσκευής καθώς και την εγκατάσταση καλωδιώσεων και βαλβίδων. Η έκδοση πιστοποιήσεων ορθής λειτουργίας των ταχογράφων , ψηφιακών κι αναλογικών , πραγματοποιείται από ψηφιακό πρόγραμμα εγκεκριμένο από την Ε.Ε. , κατόπιν όλων των προβλεπόμενων ελέγχων , με σκοπό την διασφάλιση της απρόσκοπτης κι ασφαλούς κυκλοφορίας του εκάστοτε οχήματος.

  Η ενασχόλησή μας με συστήματα τηλεματικής προσφέρει στους συνεργάτες μας επιπλέον εργαλεία για τον έλεγχο και διαχείριση των οχημάτων τους. Επιπλέον , μπορείτε να βρείτε λύσεις για θέματα ασφαλείας σε καύσιμα , μετρήσεις θερμοκρασιών κι όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου αυτοκινητιστή.

  Στο συνεργείο μας θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις , προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας για την αρτιότερη λειτουργία των οχημάτων σας.